Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast

Oct 28, 2020

Vandaag is holistisch diëtist en slaap expert Daphne Hieltjes te gast. Jarenlang had Daphne last van slaapproblemen tot ze een manier ontdekte waarop ze zonder medicatie weer goed kon slapen. Nu helpt Daphne anderen met het vinden van een gezond slaapritme zodat ze weer vol energie ’s ochtends opstaan.

 

In dit...


Oct 20, 2020

Deze aflevering is een live coaching sessie met Anouk Sonnemans. Anouk is balanscoach en helpt vrouwen die een verantwoordelijke baan combineren met de dagelijkse zorg voor hun gezin om meer rust in hun hoofd te krijgen en grip op hun agenda.

 

In deze hotseat bespreken we:

  • Hoe je je aanbod verkoopt zonder opdringerig...


Oct 14, 2020

Vandaag is automatiseer expert Michelle van Zwieten te gast. Michelle ondersteunt ondernemers met technische zaken zoals het opzetten van geautomatiseerde e-mail campagnes en het maken van online cursussen.

 

In dit interview ontdek je:

  • Hoe Michelle tijdens corona nieuwe mogelijkheden en kansen zag voor haar bedrijf
  • De...


Oct 6, 2020

Deze aflevering is een live coaching sessie met Esther Kuijpers. Esther is fotograaf en met haar bedrijf Traits Studio laat ze vrouwen met een liefdevolle blik naar zichzelf kijken zodat ze vol zelfvertrouwen en plezier in het leven staan.

 

In deze hotseat bespreken we:

  • Hoe je meer focus krijgt in alle ideeën die je...


Oct 1, 2020

Vandaag is schrijfcoach Eveline Broekhuizen te gast. Eveline begeleidt coaches bij het schrijven van een boek dat er écht toe doet. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring in het boekenvak en hielp al tientallen auteurs in hun creatieve schrijfproces.

 

In dit interview ontdek je:

  • Hoe Eveline de shift maakte van freelance...