Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast

Jul 29, 2021

Geld is een neutrale energie waar je zelf betekenis aan geeft. Je overtuigingen, patronen en emoties bepalen hoe je naar geld kijkt.

 

Als je positief naar geld kijkt, zie je sneller nieuwe kansen en sta je meer open om geld te ontvangen op alle mogelijke manieren. Kijk je negatief naar geld dan zie je dit ook terug in...


Jul 22, 2021

Ik wil niet elke dag zichtbaar zijn op stories. Ik kan geen goede teksten schrijven. Ik kan niet elke week een nieuw onderwerp bedenken voor een podcast. Herken jij deze uitspraken?

 

Vandaag hebben we het over marketing. Wat is marketing precies en hoe kan je marketing op een succesvolle manier inzetten om jouw ideale...


Jul 15, 2021

Vandaag is ademcoach & zelfliefde coach Linde van der Heijden te gast. Linde organiseert ijsbadworkshops waarin ze mensen begeleidt om op een liefdevolle manier naar hun lichaam en naar hun intuïtie te luisteren.  

De afgelopen 12 maanden zat Linde in de Magnetic Leaders Mastermind en hebben we haar groei van dichtbij...


Jul 8, 2021

Wat is een mastermindgroep? Een mastermindgroep is, kort gezegd, een groep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar support in de groei van hun bedrijf.

 

Vandaag delen we onze ervaring met het deelnemen aan een mastermindgroep én het begeleiden van een mastermindgroep.

 

Hoe werkt een mastermindgroep precies? En waar...


Jul 1, 2021

Vandaag is fotograaf Esther Kuijpers te gast. Esther fotografeert ondernemers die zichzelf willen laten zien als expert en die met hun branding willen opvallen in de grijze massa.  

De afgelopen 6 maanden zat Esther in de Magnetic Leaders Mastermind en hebben we haar groei van dichtbij mogen zien. Ze verhoogde haar...