Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast

Jan 27, 2022

Vandaag hebben we het over hoe je als ondernemer kunt manifesteren voor je bedrijf. Wat is manifesteren en hoe kun je het toepassen zodat de dromen en doelen die jij voor ogen hebt realiteit worden? Dat hoor je in deze aflevering.

 

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @anneneijnens en...


Jan 20, 2022

Vandaag is Noor Struik te gast. Noor is oprichtster van The Nourishing State en helpt vrouwen die worstelen met hun gewicht om weer lekker in hun vel te zitten.   Noor is een van onze Magnetic Leaders en heeft deelgenomen aan de mastermind waarin ze binnen 3 maanden haar team uitbouwde, een switch maakte van Engels naar...


Jan 13, 2022

Vandaag is systemisch business coach & minimalist Ilona Annema te gast. Ilona helpt ondernemers om hun patroon van hard werken te doorbreken en meer eenvoud en focus in hun bedrijf te creëren.

 

In deze aflevering ontdek je:

  • Hoe Ilona de shift maakte van heel hard werken naar meer achterover leunen als...


Jan 6, 2022

Vandaag hebben we een super mooi interview voor je van Anne Neijnens en Nanda van Aalst over hoe je jouw belemmerende overtuigingen kunt shiften met hypnose.

 

In dit interview vertelt Anne hoe ze haar angsten en oude patronen heeft doorbroken en deelt ze hoe ze zelfhypnose inzet om te blijven groeien als persoon en...