Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast


Mar 11, 2021

Het is het begin van een nieuwe week en je hebt er helemaal zin in. Deze week ga je eens lekker knallen. Je pakt je lijst met to do’s erbij en plant deze in je agenda in. Yes, let’s do this!

 

Maar dan... de week vordert en dagen vliegen voorbij. Je merkt dat het je niet lukt om je aan de planning te houden. Je blijft maar schuiven en beloftes aan jezelf maken, die je vervolgens weer verbreekt omdat het op de een of andere manier toch niet zo loopt zoals je wilt.

 

Aan het eind van de week voel je je gefrustreerd en slecht over jezelf omdat je niet zoveel hebt gedaan als dat je wilde. Herkenbaar?

 

Wat wij regelmatig zien bij de ondernemers die we begeleiden, is dat zij hun week inplannen op basis van de tijd die ze hebben. En ja, als je naar de tijd kijkt die ze in hun agenda vrij hebben dan zouden ze al die to do’s best kunnen doen, maar... waar ze geen rekening mee houden is hun ENERGIE!

 

Plannen vanuit tijd levert altijd frustratie op. Als je op deze manier plant ga je sowieso geen voldoening voelen aan het einde van de week. Dat ligt niet aan hoe gedisciplineerd je bent of hoeveel doorzettingsvermogen je hebt, maar aan HOE je plant!

 

Vandaag delen Anne & Stéphanie hoe jij een planning kunt maken vanuit je eigen energie. Zodat je je eigen flow gaat volgen en je je goed voelt over jezelf en wat je allemaal hebt gedaan in één week.

 

Boekentips:

 

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @anneneijnens en @stephanie.smolders

 

Hey business vrouw! Wil jij GROTER groeien met jouw bedrijf? 🚀

 

En sta jij helemaal open voor:

✅ MEER impact
✅ MEER vrijheid
✅ MEER omzet

 

Ja?! Wij zijn op zoek naar ondernemers die samen met ons en met een high vibe groep gelijkgestemden door hun plafond willen breken en hun rol als leider 100% willen ownen 🔥

 

Niet meer jezelf klein houden, maar jezelf krachtig laten zien!

 

Klinkt dit als jou?

 

👉 Sluit je dan nu aan bij de Magnetic Leaders Mastermind:
https://anneneijnens.nl/mastermind

 

P.S. Deze mastermind is NIET voor ondernemers die hun bedrijf niet serieus nemen en die blijven hangen in belemmerende overtuigingen en 'ja maar...'