Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast

Dec 30, 2021

Vandaag hebben we het over hoe je de switch maakt van freelancer naar het bouwen van een bedrijf en ontdek je hoe je jouw verdienmodel kunt aanpassen als je op dit moment uurtje-factuurtje werkt.

 

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @anneneijnens en @stephanie.smolders

 

Hey business...


Dec 23, 2021

2 jaar geleden stonden we samen op de top van de Golden Mountain in Bangkok en dachten we: hoe gaaf zou het zijn als we samen een retreat zouden organiseren? In de weken daarna werkten we onze ideeën voor een retreat uit en reserveerden we een locatie waar het plaats zou gaan vinden.

 

En toen.. stond de wereld op...


Dec 16, 2021

Vandaag is manifestatie queen Dzanella Tihic te gast. Dzanella helpt vrouwen om een master te worden in manifesteren zodat ze het leven van hun dromen kunnen leven en ondernemen vanuit rust en vertrouwen.

 

In deze aflevering ontdek je:

  • Hoe Dzanella groeide van 0 naar 100K omzet per maand
  • Welke money mindset blokkades...


Dec 9, 2021

Voor veel ondernemers is hulp ontvangen een blokkade, omdat zij gewend zijn om alles zelf te doen en het gevoel hebben dat ze alleen in het ondernemerschap staan.

 

Hoe kun je meer openstaan voor support van buitenaf? En hoe kun je hulp vragen zonder dat je het idee hebt dat je teveel bent voor een ander?

 

Je hoort het...


Dec 2, 2021

Vandaag is manifestatie expert Anja Zerrouk te gast. Anja helpt ondernemende vrouwen met het manifesteren van hun droomleven door middel van kwantumfysica.   Een half jaar geleden stapte Anja in de Magnetic Leaders Mastermind en lanceerde ze binnen 3 maanden haar online traject.

 

In deze aflevering deelt Anja welke...