Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast

Mar 25, 2021

Wat doe je als je merkt dat je je omzetdoel voor een maand niet gaat halen?

 

Dat was een van de vragen die we laatst kregen tijdens de Money Mindset Masterclass die we organiseerden voor de ondernemers in de mastermind. 

 

Vandaag gaan we dieper in op deze vraag en delen we onze ervaringen rondom het behalen van...


Mar 18, 2021

Passief inkomen, het is de droom van elke ondernemer. Lekker met je billen bloot aan een kokosnoot lurken op het strand. Wie wil dat nou niet?

 

We zullen je even uit je droom halen: je moet er wel wat voor DOEN om dit systeem voor je te laten werken. Als je ontdekt hoe je passief inkomen kunt opbouwen in je bedrijf,...


Mar 11, 2021

Het is het begin van een nieuwe week en je hebt er helemaal zin in. Deze week ga je eens lekker knallen. Je pakt je lijst met to do’s erbij en plant deze in je agenda in. Yes, let’s do this!

 

Maar dan... de week vordert en dagen vliegen voorbij. Je merkt dat het je niet lukt om je aan de planning te houden. Je...


Mar 4, 2021

In deze aflevering delen Anne & Stéphanie het verhaal achter hun samenwerking. Hoe hebben zij elkaar leren kennen? Hoe zijn ze tot het idee gekomen voor een partnership? En hoe hebben ze de eerste ronde van hun online mastermind programma meteen uitverkocht?

 

Beluister hier het interview waar het allemaal mee begon: