Preview Mode Links will not work in preview mode

Magnetic Leaders Podcast


Dec 23, 2021

2 jaar geleden stonden we samen op de top van de Golden Mountain in Bangkok en dachten we: hoe gaaf zou het zijn als we samen een retreat zouden organiseren? In de weken daarna werkten we onze ideeën voor een retreat uit en reserveerden we een locatie waar het plaats zou gaan vinden.

 

En toen.. stond de wereld op z’n kop. Een retreat organiseren zat er niet meer in en dus zochten we naar een nieuwe manier om samen te werken. Dat werd de Magnetic Leaders Mastermind! Een mastermind speciaal voor ondernemers die klaar zijn om te groeien als leider van hun bedrijf en die meer omzet, meer vrijheid én meer impact willen.

 

Het afgelopen 1,5 jaar hebben we 28 ondernemers begeleid in de Magnetic Leaders Mastermind. We hebben ondernemers zien groeien van alles gratis doen in hun bedrijf naar 5.000 euro omzet per maand verdienen. Ondernemers die diensten loslieten en hun winstmarge verdubbelde. En ondernemers die hun prijzen verhoogden, ondernemers die hun banen in loondienst opzegden en ondernemers die zowel in hun persoonlijk als in hun zakelijk leven hun grenzen durfden aan te geven.

 

Met het nieuwe jaar in zicht is het tijd om te reflecteren. Wat zijn onze grootste lessen van het runnen van een mastermind? Wat waren de mooiste successen en wat zouden we een volgende keer absoluut anders aanpakken?

 

En wat zijn onze GROOTSE plannen met de mastermind voor 2022. We vertellen je alles, de highs en de lows, in deze aflevering.

 

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @anneneijnens en @stephanie.smolders

 

Hey business vrouw! Wil jij GROTER groeien met jouw bedrijf? 🚀

 

En sta jij helemaal open voor:

✅ MEER impact
✅ MEER vrijheid
✅ MEER omzet

 

Ja?! Wij zijn op zoek naar ondernemers die samen met ons en met een high vibe groep gelijkgestemden door hun plafond willen breken en hun rol als leider 100% willen ownen 🔥

 

Niet meer jezelf klein houden, maar jezelf krachtig laten zien!

 

Klinkt dit als jou?

 

👉 Sluit je dan nu aan bij de Magnetic Leaders Mastermind:
https://anneneijnens.nl/mastermind

 

⬇️ Aanmelden GRATIS online mastermind sessie ⬇️

https://anneneijnens.nl/mastermind-sessie